מיואשת !

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/02/2015 | 23:41 | מאת: טלי

היי, אני בת 24 וצריכה קצת עזרה. אני אוכלת ביום יום בין 100-300 קלוריות ביום. אני ממש רוצה לרדת במשקל. אתמול היה לי סוג של התקף בולמוס. אכלתי בערך פי 4 מהקצבה היומית שלי. היום נשקלתי ועליתי 1.6 קילו. רציתי לדעת.. מה הדרך הכי טובה להוריד את המשקל הזה? זה הרוב משקל מים? אני מניחה שלא עליתי 1.6 קילו של שומן בין לילה.. נכון? אם אשתה מלא מים זה יעזור להוריד את המשקל? תודה לעונים ועונות!

11/02/2015 | 05:34 | מאת:

טלי שלום, אני ממליצה שתגיעי לדיאטנית ותקבלי כל הסיוע המתאים. אדאג שיצרו אתך קשר לפי מספר הטלפון שהשארת.