סודה לשתייה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, קראתי מאמר כלשהו על יתרונות הסודה לשתייה בהפיכת הדם בגוף לבסיסי יותר מה שאינו מאפשר התפתחות או שגשוג תאים סרטניים. ' שאלתי היא : איך משתמשים נכון בסודה לשתייה באופן שיוריד את רמת החומציות בדם ויהפוך אותו לבסיסי יותר. האם הכוונה לסודה לשתייה כמו אבקה לבנה הנמכרת בשקיות ?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום מרווה, לצערי אין לי תשובה בנושא. איני יכולה לאשש או להפריך את הטענה. כל שידוע לי לגבי סודה לשתיה שהיא מאטה קצב התקדמות מחלת כליה ע"י שינוי מאזן חומצה בסיס. לגבי סרטן אין לי מידע כזה. בברכה,דנה
תודה על ההתייחסות , לצערי לא קיבלתי תשובה על שאלתי איך מכינים סודה לשתייה?