פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/04/2002 | 22:58 | מאת: אופיר

מה עושים נגד פסוריאזיס???????????????????????????????????

אופיר שלום! לצערי אין לי בשורות. עד היום, למרות שנעשו עבודות בנושא, לא הוכח באופן חד משמעי איזשהו קשר למזונות מסויימים. כן אוכל לומר שבמצב של התקף חריף, עלולים להגיע למצב של תת תזונה בגלל צרכי אנרגיה וחלבון מוגברים. לכן מאוד חשוב להקפיד על תפריט עשיר הן בקלוריות והן בחלבון. נועה

18/05/2002 | 08:42 | מאת: שירלי

משתדלים שלא להתעצבן מכל דבר קטן,אם יש איזושהיא מחלה וראלית כמו שפעת או אנגינה לטפל בזה עד הסוף, על אותם מקומות נגועים צריך למרוח באופן אינטנסיבי משחה שומנית ולצאת לשמש(שמן זיית וזלין וכו...)ולהמתין בסובלנות עד שתמצא ה-תרופה שתרחיק מאיתנו לחלוטין את ה"מכה" הזו,לא להתייאש

מנהלי פורום תזונה קלינית