כאבים ושריפה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/03/2002 | 01:08 | מאת: יוסי

שנים רבות אני סובל מכאבים ושריפה בכפות הרגליים. זה קורה לאחר עמידה ממושכת. לא מסוגל לעמוד יותר ממספר דקות. הרגשה של לחץ וכאב שמתפתח לשריפה וחום בכפות הרגליים. כל הצילומים, בדיקות דם, אי.אם.גי, ניאורולוגויות, כלי דם, אורטופדיות -תקינות. אני לוקח במשך כשנה ויטמיני בי, בי12 , סי, אי, חומצה פנטונית, חומצה אלפא ליפואית, ללא כל הטבה. טופלתי בדיקור, רפלקסולוגיה, שמנים שונים ללא שיפור. מה עושים? בתודה

29/03/2002 | 15:51 | מאת: טטיאנה

מה הקשר בין כל התוספים לבין כאבי הרגליים ??????. ספורט , ורק ספורט יוכלו לעזור. כדאי גם לנסות יוגה ועמידת ראש.

יוסי שלום! ללא כיוון מחשבה באשר לאבחנה, קשה לי מאוד לתת עצות מועילות. מניסיון אני יכולה לומר לך לא להתייאש וללכת להתייעצות גם עם רופאים אחרים עד אשר תמצא את המומחה שיוכל לומר לך יותר באשר למצבך. על פניו לא נראה לי שיש צורך בהתערבות תזונתית. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית