שלום, בעיה עם דחיפות בשתן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/08/2016 | 13:49 | מאת: מיכל

אבחנו אצלי שלפוחית רגישה עם דחיפות במתן השתן ויוצא שכל דבר בריא שאני אוכלת רק מזיק לי יותר מבחינה זו כי הוא משתן (כמו סלרי , עגבניות, חמוציות, קוקוס ובננות). האם יש מזונות בריאים שניתן להכניס שעוזרים במקרי דחיפות השתן או לפחות שלא משתנים? אט אט נגמרים לי כל הדברים הבריאים שאני אוהבת לאכול ואני חייבת למצוא להם תחליף...תודה רבה רבה, מיכל!

הי מיכל, לצערי התזונה אינה המקור לפתרון הבעיה אלא פנייה לאורולוג מומחה. אל תורידי מתפריטך מזונות בריאים רק בשל חשש כי הם משתנים, אין בזה תועלת ורק נזק לבריאותך תרגילים לחיזוק רצפת האגן יכולים גם הם לעזור רק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית