תת תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/03/2016 | 19:19 | מאת: יוני

אני בן 30 בבריא בכללי לאחר תקופה שסבלתי מהפרעות אכילה וצרכתי כ1500 קלוריות ביום בעיקר גבינות רכות ויוגורטים ללא פחמימות כלל הרזתי 15 קילו כעט ב3 חודש האחרונים אניצןרך כ2300 -2400 קלוריות כבר ללא יוגורטים קציצות פירות טחינה ביצים העלתי 4קילו אך מעטמאוד פחמימות רק 2פרוסות לחם ביום ואזה5כפיות דבש.האם אני יכול עכשיו להתחיל לאכול רגיל לחם בשר הרבה פחמימות מבלי לחשוש מתסמונת הזנה מחדש האם אני יכול ישר לרפוץ ל3000קלוריות ליום

הי יוני, אם בתקופה אחרונה צרכת כ2400 קל' אין חשש מלהעלות את הצריכה עוד ל3000 קל', אבל גם נראה לי שכדאי מאוד שתפגש עם דיאטן/ית מתחום הפרעות האכילה, לעזור לך עם התפריט הנוכחי ובכלל :) בהצלחה ורק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית