גבינה צהובה כמה קלוריות וסידן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/02/2016 | 19:25 | מאת: רונית

שלום רב כמה קלוריות וסידן יש בפרוסה אחת של גבינה צהובה 22% ? האם החומר המשמר בגבינה מסוג זה יכול להזיק? תודה לתשובה רונית

שלום רונית, בפרוסת גבינה צהובה 22% יש כ70-80 קלוריות וכ200 מ"ג סידן. אני לא יודעת איזו גבנ"צ את צורכת והאם יש בה חומר משמר (יש כיום גם ללא חומר משמר), אבל בעיקרון בכמויות סבירות החומר המשמר אינו אמור להזיק. כמובן, תמיד כדאי להעדיף מזון כמה שפחות מעובד, מה שאני לא יכולה להגיד על גבינה צהובה, אבל מידי פעם זה בסדר גמור רק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית