עוגה וקלוריות-המשך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/10/2015 | 22:26 | מאת: אני

היי ותודה סתם רציתי לציין משהוא לגבי הקלוריות... ספירת הקלוריות מאד מקשה עלי.. אבל מאז שהורדתי סוכר לבן וקמח לבן ועברתי למזון בריא (נניח 95% מהזמן) גם שהיו לא מעט ימים שאכלתי באותו היום קטניות, כמה מנות של פחמימות מורכבות ו2-3 פירות ו 3 נס קפה (לעיתים חיסלתי שורה שלמה של עוגת בריאות ונניח עוד 4 קרקרים שיפון אחרי שעתיים, דייסת שיבולת אחרי 3 שעות ועוד... (אני די מגרסה) לא רק שלא עליתי אלה ירדתי במשקל, אז אולי זה גם תלוי מאיפה הקלוריות מגיעות? תודה

מי אמר שאת צריכה לספור קלוריות? ככה"נ בכל זאת הפחתת כמויות/הגברת פעילות גופנית (אני מבינה זאת עקב הירידה במשקל) אבל בכל מקרה, לא חושבת שיש צורך לספור קלוריות, אלא יותר להקשיב לתחושות רעב ושובע, לבחור מזון מזין ולא כזה שבא באריזה מרשרשת ולהיות בתשומת לב כשאנחנו אוכלים. מעבר לכך, אם את מתעניינת בתזונה ובהתאמת תפריט עבורך את תמיד יכולה לפנות לדיאטן/ית לייעוץ בהצלחה ולבריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית