כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/11/2002 | 00:30 | מאת: טלי

בבדיקת דם שעשיתי התגלה אצלי כולסטרול נמוך מידי 104 (הטווח התקין 140-240).אני יודעת שכולסטרול גבוה זה רע, מה לגבי נמוך ? ממה יכול להגרם כולסטרול נמוך ? הוא יכול להשאר כך או שצריך לדאוג שיעלה לנורמה ואם כן איך מעלים אותו ? הרבה שאלות, אודה לכם אם תוכלו לענות לפחות על חלקן...

12/11/2002 | 08:26 | מאת: טלי

טלי שלום! בד"כ כולסטרול נמוך מרמז לנו על מצב של תת תזונה. מכיוון שלא פירטת, לא ניתן (וזו לא הדרך) לקבוע זאת בוודאות. מכיוון שלכולסטרול יש גם תפקידים חשובים בגוף, יש מקום לנסות ולתקן אותו. לא אוכל לייעץ לך בצורה כזו כי חסרים פרטים. מומלץ להפנות כל השאלות הללו לרופא המטפל או לפנות לדיאטנית. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית