סובין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/09/2008 | 09:52 | מאת: אלדד

שלום, מהי התועלת של אכילת סובין שיבולת שועל? איזו כמות (יומית?) נדרשת להשגת מטרות תזונתיות-בריאותיות, ומהן? האם התחומים בהם היא מועילה דומים לאלו של זרעי פשתן? תודה. אלדד

לקריאה נוספת והעמקה
24/09/2008 | 21:59 | מאת: דנה ויינר

שלום אלדד, אכילת סובין שבולת שועל מועילה בהורדת כולסטרול, איזון סוכרת, הורדת תחלאת כלי דם ולב וכן מניעת סרטן מעי הגס. אין מינון מומלץ ליום, אך כמות של 2 כפות תהא מספקת. יתרונות שבולת שועל עולים על אלו של זרעי פשתן, בעיקר בגלל ששבולת שועל נחקרה יותר ויש יותר תוצאות המראות על תועלת. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית