פרוסייף פורטה לשם מניעת התפתחות ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/04/2014 | 12:46 | מאת: גדי

ד"ר שלום אני בן 50 ואחיי הגדולים סובלים מערמונית מוגדלת. יש לי אח שאף לקה בסרטן הערמונית ועבר כריתת ערמונית בהיותו בן 55. נכון לעכשיו איננו סובל מתסמינים מובהקים של ערמונית מוגדלת פרט אולי לעתים מתן שתן לעתים תכופות ותחושה שלא התרוקנתי עד תום אבל זה קורה רק בזמן לחץ בעבודה. שאלתי היא : האם מומלץ במצבי ליטול תוסף תזונה פרוסייף פורטה של כצט על מנת לעכב תהליכים של התפתחות ערמונית מוגדלת בתודה מראש גדי

לא הוכח מדעית כי הטיפול הזה מונע גדילת הערמונית או הופעת סרטן הערמונית . בכל מקרה עליך להיות במעקב ע"י אורולוג בגלל הסיפור המשפחתי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת