איך הצלחתי לרפא את הערמונית !! מידע לכולם !!!

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

02/04/2014 | 10:13 | מאת: אחד שסבל

בהתחלה איבחנו אצלי ערמונית גדושה ורגישה אבל תקינה,לא סבלתי מכלום (חוץ מטיפה חלבון בשתן, שהתברר בסופו של כזניח ולא גורם לסיכון כלשהו), יחסי מין היו בסדר גמור, ולא סבלתי מכלום. אולם אחרי בדיקת ציסטקופיה (החדרת מצלמה דרך איבר המין -> בגלל הדם בשתן) החלו אצלי דלקות בצינור השתן ובערמונית וכן היתנפחות של כל האיזור כולל פי הטבעת, והתחלה של תחורים, תכיפות למתן שתן (למרות שאין לי כלום) ועוד כל מיני מריעין בישין.. סבלתי סבל בלתי ניתן לתיאור במשך יותר משנה מרגע הציסטקופיה. (התברר לי בסופו של יום שאסור לבצע בדיקה זו בערמונית רגישה) לקחתי אנטיביוטיקה במשך חצי שנה (לא עזר הרבה) ועשיתי קופמפרסים במקלחת להורדת הנפיחות של האיזור שנמשכה יובלות. כמו כן סבלתי מרגישות שגרמה להתכוצויות לא רצוניות של הפרוסטטה, ועוד שאר מרעין בישין שנגרמו ע"י אותה בדיקה אומללה. נקודת המפנה החלה, שהתחלתי לרזות, שמתי לב שככול שאני מרזה מצבי משתפר, וככול שאני מבצע פעילות ספרוטיבית (בהתמקדות על שרירי הבטן - כפיפות בטן וכו') מצבי משתפר מיום ליום. השלתי מעצמי 15 ק"ג במשקל, הגעתי למצב של קוביות בבטן, והפלא ופלא כל הבעיה נעלמה. היום אני יכול לקיים יחסי מין כל יום ללא בעיה (אפילו פעמים ביום) הערמונית לא מפריעה לי כלל, אין תכיפות במתן שתן יותר, ומצב בריאותי תקין ממש כמו שהיה לפני הבדיקה. אז לכל הסובלים, נא לימדו מנסיוני, ביצעו פעילות ספורטיבית, הקטינו את נפח הבטן = התמקדו בתרגילים של הבטן, פיתחו בדיאטה שתביא אותכם לתחתית סולם ה BMI, מקווה שעזרתי, יום טוב לכולם.

לא ציינת את גילך וכך ממצאי סונר דרכי השתן. אני מסכים איתך ומברך אותך על הפעילות הגופנית ושמירה על משקל נכון . הייה בריא.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת