ניתוח פתוח להסרת ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/11/2013 | 21:25 | מאת: דוד

לפני 3 שבועות עברתי ניתוח זה. עדיין יש לי צורך במתן שתן ביום כל 2-3 שעות ובלילה 1-2 פעמים. הזרם בינוני ולפעמים מפוצל. האם אלה תלונות נורמליות לשלב זה? האם יתכן שהזרם שהוא בינוני ולפעמים מפוצל נובע מהיצרות של השופכה או צינור השתן? האם נהוג להרחיבו למשל ע"י הכנסת קטטר או באמצעות ציטוסקופיה? אם כן האם עדיין להמתין ולראות אם מסתדר בעצמו בעוד 2-3 שבועות?

נראה לי שיש להמתין מספר שבועות. בכל מקרה רצוי להיוועץ עם הרופא המנתח .

14/11/2013 | 15:46 | מאת: דוד

תודה. אם ברמת העקרון תופעות אלה נמשכות עוד מס' שבועות, האם נהוג לנסות להרחיב את צינורית השתן?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת