TURP מול TUVP

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/09/2013 | 12:06 | מאת: זלמן

להסרת הערמונית: אם שיטת TUVP (שיטת האידוי) כל כך טובה מדוע אף אחד לא משתמש בשיטה הזאת בארץ? ולעומת זאת מרבית האורולוגים ממליצים על TURP (שיטת הסכין החשמלית)? לא נראה הגיוני!

לקריאה נוספת והעמקה

שיטת אידוי הערמונית TUVP מבוצעת בכל העולם מאז 1995.יש פירסומים רבים בעיתוני הרפואה בכל העולם ובן בספרי הרפואה החשובים ביותר. יש צורך במיומנות וניסיון להגיע לתוצאות טובות גם ב TURP . לא כל מי שמבצע TURP יש לו את המיומנות הדרושה ולכן גם התוצאות שונות מרופא לרופא. שיטת האידוי TUVP +TURP שאני מבצע מאז 1995 נותנת את התוצאות הטובות של אישפוז קצר , קטטר תקופה קצרה והחלמה מהירה ללא דימום וצורך במתן דם . נכון שאני הראשון בארץ שהתחיל לנתח בשיטה זו וכיום יש עוד מספר אורולוגים מוכשרים שגם מנתחים בשיטה זו. מבחן התוצאה הוא הקובע. בהצלחה .

26/09/2013 | 08:08 | מאת: זלמן

עשיתי חיפוש מסיבי באינטרנט ולא מצאתי אף אורולוג נוסף שמבצע TUVP בארץ, תוכל לתת רמז איפוא למצוא? תודה וחג שמח

24/10/2013 | 23:57 | מאת: זלמן

מחקרים רפואיים מראים שניתוח TUVP לא מומלץ כל כך, ראה מיעוט הרופאים שמבצעים אותו. בארץ רק אתה מבצע, לא ברור לי אם השיטה כל כך מוצלחת לדעתך, מדוע אף רופא נוסף בארץ לא משתמש בשיטה זאת וכולל חברות הביטוח הפרטיות לא מוכנות לשלם עבור הניתוח שאתה מבצע. אני מניח שאתה משתמש בציוד הנמצא באסותא ושם אף אחד לא משתמש בו בכלל, אולי אתה מביא אותו מהבית? אני מודע להצהרות שביצעת אלפי ניתוחים ויש לך ניסיון רב ומוצלח. לא מבין מדוע השיטה שלך לא אומצה?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת