המשך לשאלתי מה-11.2

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

04/04/2013 | 11:32 | מאת: אריה

שלום דר' . לשמחתי , תוצאת הביופסיה - שלילית . יחד עם זאת רמת ה-PSA כאמור נעה סביב ה-7 והתבקשתי לבצע בעוד חצי שנה. ערמונית מוגדלת - בוצעה בדיקת אולטרסאונד . לא קיבלתי טיפול להורדת רמת ה-PSA ו/או ערמונית מוגדלת . אני מניח ששילוב שני הפרמטרים עדיין שם אותי בקבוצת סיכון. האם מוכר טיפול לנושאים הללו ? תודה .

שמח שהתשובה שלילית. חשוב המשך מעקב ע"י אורולוג. הפורום אינו תחליף למעקב ובדיקה רקטאלית . בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת