בדיקות PSA

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/03/2013 | 17:55 | מאת: משה

שלום : בדיקות PSA שלי גדלו בהדרגה מ-8/05 היה 1.03 5/2010 היה 1.28 , 8/2011 היה 1.4 ובדיקה אחרונה 2/2013 היה 2.88 בדיקה ידנית שהתבצעה ע"י אורלוג 5/3/13 לא העלתה תוצאה של ערמונית מוגדלת. האם ניתן לשלול גידול ממאיר ללא ביופסיה מה האפשרויות שעומדות בפני לבדיקות נוספות כדי לבצע אבחנה האם קיימת בעיה הדורשת טיפול. איזה אפשרויות אבחנה וטיפול קיימות?

רק ביופסיה יכולה לתת תשובה לגבי ממאירות . אפשר לחזור על הבדיקה כאשר לוקחים טיפול אנטיביוטי למשך שבועיים ובשבוע השני להנזר מהאשה ואח"כ לבצע בדיקת פסא

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת