ביופסיה לערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/02/2013 | 14:48 | מאת: מבקשת עזרה

היי, בידי יש נתונים לא סימפטים של בדיקת ביופסיה. אודה לעזרתך האם לדעתך מדובר בגידול אלים? מה ההסתברות שהתפשט? אנו ממתינים במקביל לבדיקת סי טי. למי תוצאות הביופסיה כל 12 הcores נגועים ( בין 70 ל90 אחוז וחד 40 אחוז). מדד גליסון4+4=8/10. בנוסף מצויין Extensive peri neural invasion is seen. אודה לעזרתך בדחיפות מדובר בבחור בן 60 ללא היסטוריה משפחתית.

25/02/2013 | 19:21 | מאת: מבקשת עזרה

היי, בידי יש נתונים לא סימפטים של בדיקת ביופסיה. אודה לעזרתך האם לדעתך מדובר בגידול אלים? מה ההסתברות שהתפשט? אנו ממתינים במקביל לבדיקת סי טי. למי תוצאות הביופסיה כל 12 הcores נגועים ( בין 70 ל90 אחוז וחד 40 אחוז). מדד גליסון4+4=8/10. בנוסף מצויין Extensive peri neural invasion is seen. אודה לעזרתך בדחיפות מדובר בבחור בן 60 ללא היסטוריה משפחתית.

אכן התשובה היא של גידול ממאיר בערמונית .לגבי המשך טיפול יש צורך בבדיקות נוספות שאתם ממתינים כגון CT מיפוי עצמות .שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת