שאלה לגבי ביופסיה בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/02/2013 | 11:33 | מאת: אריה

אני אמור לעבור ביופסיה בערמונית בעוד יומיים, עקב עליה רצופה ברמות ה-PSA בשלוש השנים האחרונות שעומדת כעת על כמעט 7 . כאחד העומד בפני ביופסיה בכלל וערמונית בפרט , עלי לציין שאני דיי מבוהל מההליך . אחת השאלות שמטרידה אותי שבמידה ואכן הערמונית נגועה , עקב פציעתה בתהליך לא עלולה לגרום לפריצת המחלה? ההגיון אומר שאם נוגעים ופוגעים באיבר , אפילו למטרה טובה , עלול להפוך לבומברג בהמשך . אשמח לתשובה מלומדת בנושא.

אריה תרגע. לא ידוע על פריצה או פיזור של המחלה במידה ויש מביופסיה בערמונית. חשוב להפסיק מדללי דם ורצוי לבקש הרדמה מקומית . בהצלחה.

11/02/2013 | 15:20 | מאת: אריה

איני משתמש במדללי דם ונתבקשתי לרכוש זריקת הרדמה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת