ערמונית מוגדלת וטפטוף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/01/2013 | 17:56 | מאת: משה

שלום ד"ר אני בן 60 סובל מערמונית מוגדלת 60 סמ,ק וטפטוף סופי זה שנתיים נוטל אבודרט וקסטרל. האורולוג טען בפני שלא ניתן ליטול כדור נגד הטפטוף (שזה הכי מעצבן) מחשש לעצירת שתן ברם לדבריו אם אעבור ניתוח להסרת הערמונית ניתן יהייה לטפל תרופתית בטפטוף . כ,כ מאז נטילת האבודרט ירד לי החשק המיני לאפס. יש לי שתי שאלות 1) האם הסרת הערמונית לא תפתור את בעיית הטפטוף ?האם אכן טיפול תרופתי לאחר הניתוח ימנע את הטפטוף ? 2) האם האבודרט הוא הסיבה לחוסר החשק המיני? בדיקות שעשיתי טוסטסטרון תקינות תודה

אין זה מכובד להמליץ על ניתוח רק על סמך מספר מילים בפורום. אך בכ"ז נראה לי כי האבודרט מפריע לך בתפקוד המיני והחשק המיני וחכן ממליץ להפסיק. כ|כ הקסטרל ג"כ כנראה לא עושה את העבודה ולכן הפיתרון הטוב הוא ניתוח הסרת הערמונית ע"י אורולוג מנוסה ומיומן ושיהיה לך בהצלחה. וכנראה יפסקו גם הטיפטופים .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת