כאב ביצים לאחר פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

27/12/2012 | 15:27 | מאת: בן 17

שלום ד"ר כץ. יש 2 שאלות שמטרידות אותי על כאבים באשכים. *נוטל אנטביוטיקה (מוקסיפין) 500 מ"ג ל5 ימים, עקב שן בינה שצומחת. לשאלות: - בעיקר כשאני משחק כדורגל כואב לי אשך ימין. בפעם הראשונה שהרגשתי היה לי כאבים נוראיים, לאחר יומיים כששיחקתי כדורגל כאב לי פחות, וככה הכאב הלך וקטן, אולי כי אני בועט חזק ?(רגל ימין, אם יש קשר) - לפני יומיים הרגשתי כאב באשך שמאל, כל שעה - חצי שעה.(פחות או יותר) התחיל בצהריים, הרגשתי כאב לשניה שהלך וחזר, כשקמתי בבוקר הרגשתי אותו פחות. ככה כמעט כמו באשך ימין, רק בלי פעילות ספורטיבית.

יש צורך בבדיקה גופנית ולעיתים לבצע אולטרא סאונד .

29/12/2012 | 23:02 | מאת: בן 17

שאתה אומר לעיתים זה כל שנה/חצי שנה? ולפי חוות הדעת שלך זה מצב חמור ? תודה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת