הראשונים 52 קרית חיים

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/08/2012 | 09:31 | מאת: עדי יוסף

אני בן 61 יש לי ערמונית מוגדלת 8,64 בסוף חודש זה אני אמור לעבור ביופסיה נוספת כדי לדעת באם אין גרורות כל הבדיקות דםשעשיתי לביופסיה השנייה לפי דיברי הרופא המשפחה אני יכול ללכת לביופסיה ברצוני לדעת באם יש מניעה לא לעבור ניתוח שממנו אניחוש ש ובאם הטיפול שלכם עוזר ובאיזה אחוזים ומה אני אמור לעשות היות ואני גר בחיפה ובאם יש לכם מרפאה בצפון בתודה מראש

לצערי אתה מבלבל בשאלתך מספר דברים. 1 ערמונית מוגדלת נמדדת בבדיקת אולטרא סאונד וכן בבדיקה רקטאלית 2 המספר שציינת 8.64 כנראה פסא והוא מחשיד לגידול סרטני בערמונית ולכן הופנית לביופסיה. 3 המרפאה שלי בת"א בלבד בטלפון *6114 .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת