מתי טרום סרטני הופך לסרטן?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

02/07/2012 | 01:28 | מאת: Erik

שלום דר אני בן 61 Psa 6 ערמונית מוגדלת 90 תוצאות ביופסיה: High grade PIN involving one core Acute and chronic inflammation האורולוג אמר תאים טרום סרטניים. מה המשמעות של טרום סרטני. האם תמיד יהפוך לסרטני? תוך כמה זמן? לדלקת ( לא צויין בקטרייאלי או לא...) קיבלתי אנטיביוטיקה. האם עשוי לרפא? תודה על הפורום ועל זמנך היקר.

א"א לדעת מראש מה יהיה ,ומתי אם בכלל יהפכו תאים אלה לסרטניים אם בכלל. הערמונית שלך גדולה ואם היא מפריעה לך ממליץ להפטר מהערמונית . טיפול אנטיביוטי לא מרפא דלקת כרונית וחריפה בערמונית , אלא אם יש סימנים קליניים נוספים .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת