סרטן הערמונית וקשיים במתן שתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

01/07/2012 | 15:54 | מאת: יהודה

שלום אני בן 64, לפני 10 שנים סרטן הערמונית, PSA 38 גליסון 7 כול הדגימות נגועות. עברתי הקרנות וטיפול הורמונלי,כיום במעקב כאשר PSA עולה ויורד ( היה 34,10 ועוד )הצרה הגדולה היום ( זאת שאני חש ) היא קשיים במתן שתן, בלילה קם כמעט כול שעה. האם אני יכול להיות מועמד רגיל להסרת הערמונית? בשיטת האידוי או כול שיטה אחרת?

אין זה נכון לתת תשובה על סמך סיפור ללא בדיקה .אך על פניו נראה לי שיש מקום להקל עליך במתן שתן .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת