בעייה בערמונית- האם מדובר בגידול?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

27/06/2012 | 18:06 | מאת: דויד

בשנת 2007 משקל הערמונית היה 13 גרם ובבדיקה היום ערמונית 28 גרם. בנוסף, בבדיקה היום התגלו שאריות שתן של 13 סמק. אני סובל מקושי במתן שתן, קם מספר פעמים בלילה לשירותים, צריבה במתן שתן, זרימה חלשה ושאריות שתן. בנוסף בבדיקת דם ממרץ 2012 ה PSA היה 0.99 האם ההגדלה בערמונית והבדיקות והתסמינים מעידים על מחלה כשהיא בערמונית? האם אפשרי שמדובר בגידול? מה דעתך?

לא ציינת גילך. גודל הערמונית ושארית שתן קטנה וערכי פסא נמוכים אלה תוצאות תקינות. אך אם יש לך הפרעות פנה לבדיקה ע"י אורולוג.

28/06/2012 | 07:40 | מאת: דויד

תודה רבה. אני בן 59. האם העובדה שהערמונית גדלה ב15 גרם בחמש שנים נורמלית?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת