ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/06/2012 | 21:05 | מאת: טלי

שלום ךך אבי בן 80 היה חולה סרטן הערמונית לפני 6 שנים, קיבל טיפול בהקרנות, לאחרונה סובל מערמונית מוגדלת , ובעיות במתן שתן, הרופא אומר שיתכן שזה מהסרטן [ לא עשה ביופסיה או בדיקה רקטלית] pas 5.4 דלקת בשתן . האם דלקות בדרכי השתן גורמות לpas גבוה . האם יש מצב שהערמונית גדלה ללא שייכות לסרטן שהיה? האם אתה מטפל בבעיה זו אם הערמונית סרטנית בשיטתך

ערכי פסא מוגברים יכולים להיות בגלל דלקת בשתן או בגלל קטטר או בגלל הישנות הסרטן. כן אני מטפל .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת