DEKEL NANACI

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

27/05/2012 | 00:23 | מאת: HOMER

שלום דר נכבד אני בן 40 לוקח כחודשים 3 פעם ביום דקל ננסי למניעת התקרחות. רציתי לדעת אם יש חשש לקבל סרן הערמונית מזה. לקחתי שנים פרופציה 1 מג וחששתי לאור הפרסום בישראל היום על האפשרות של גידול בערמונית כתןצאה מפרופציה ועברתי לדקל ננסי אשמח להרחבתך בנוא של דקל ננסי והשלכות על גידולים בסרטן הערמונית?

לא ידוע על קשר בין דקל ננסי לסרטן הערמונית . ידוע כי תוספי מזון למיניהם ביניהם דקל ננסי משפרים את מתן השתן .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת