טפול בתא לחץ לפצע בצינור השתן.

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

26/04/2012 | 21:48 | מאת: חיה.לה

לפני ב-3 שנים .בעלי עבר טיפול ברכיתרפיה בערמונית.הטיפול הצליח.והיום PSA שווה ל-0.2.אך הצריבות במתן שתן לא פוסקות.לאחרונה מתן שתן עם טיפת דם.בשבוע שעבר עבר בדיקת צינור השתן.התברר שיש פצע בצינור השתן בקרבת הערמונית. U.S לשלפוחית השתן והערמונית תקין. האם קיים טפול תרופתי לבעיה.קראתי גם כתבה על טיפול בתא לחץ. אודה לך אם תתיחס לבעיה .

מה פירוש פצע ? כנראה נזק קרינתי. ממליץ להוועץ עם האורולוג שביצע את הטיפול בוודאי יש לו ניסיון במקרים דומים.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת