היתיעצות דחופה!

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/03/2012 | 17:54 | מאת: חגית

שלום, אבי בן 56 סובל ממחלת הקרוהן מזה 4 שנים לפני כ4 חוד' נפל ומאז יש לו כאבים במפשעה שמאלית. בבדיקה של רופא כירוג נאמר לו שיש לו בקע מפשעתי שמאל ללא סימני כליאה ומומלץ תיקון בקע אלקטיבי. בנוסף רופאת המשפחה כותבת בבעיות פעילות כך:benign hypertrophy prostate ובנוסף ל: ingunial hernia הודה לך אם מוכל להסביר לי מה זה אומר והאם הניתוח לתיקון בקע מפשעתי קשור לזה והאם זה פותר את הבעיה, ועוד דבר קטן מהם הטיפולים לבעיה הזאת כרגע הוא מטופל בtamsulosin 0.4mg + tramadex od 100mg תודה רבה !

חשוב לדעת מה מידת הסבל שיש בגלל ערמונית מוגדלת וכן האם יש שארית שתן. יכול להיות שמומלץ לבצע ניתוח לערמונית לפני או ביחד עם תיקון הבקע. בהצלחה.

06/03/2012 | 19:32 | מאת: חגית

קודם תודה רבה . כרגע אין לו דליפת שתן (הוא סבל מזה לפני שהוא קיבל את התרופות) אך יש כניראה גירוי שגורם למתן שתן לעיתים קרובות. שאלתי היא: האם בטיפול שהוא מקבל עכשיו זה יכול לעבור או שזה רק לשימור המצב הקיים? האם המצב יכול להחמיר למרות הטיפול? חשוב לציין כי לאבי יש רקע של מחלת הסרטן במשפחה מקירבה ראשונה ואם יש בדיקה מסויימת שיכולה לשלול סרטן בבלוטת הערמונית? תודה רבה שוב!

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת