בן גוריון 57 קרית ביאליק

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

02/03/2012 | 07:52 | מאת: yosi

אובחן PSA ברמת 7.4 בוצעה ביופסה נילקחו 12 גליךים גליל אחד מתוך 6 מראה מוקד קטן של adenocarcinoma Gleasor score 6(3+3)בדיקת דם נוספת לאחר כ 45 יום מראה PSA 4.69 האם תוצאה זו משנה את העובדה של גלוי סרטן הערמונית?? ומה הטיפול המומלץ אודה לכם על תשובה למייל המצורף

לירידה של פסא אין משמעות לגבי תוצאת הביופסיה שיש גידול סרטני. לגבי המלצה לטיפול יש עוד פרטים נחוצים כדי להתאים לך טיפול. לא ניתן להחליף ביקור ובדיקה בפורום אינטרנטי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת