דלקת תגובתית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/12/2011 | 08:25 | מאת: חסוי

ד"ר שלום. אני בן 23. לפני 10 חודשים הייתה דלקת לא מוסברת במערכת השתן או המין. מאז גם כאבי פרקים באגן ובקרסוליים. אובחנתי כחולה תסמנות רייטר. הבעיה המרכזית שלי היא כאב וגירוי בלתי פוסק בקצה הפין. כאב שמחמיר לאחר אוננות או בזמן ישיבה. האם הכאב הזה הוא חלק מהתסמונת ממנה אני סובל? ואם לא.. הייתי מעוניין לבצע ביופסיה מהערמונית בשביל לשלול דלקת כרונית (פרוסטטיטיס). האם אתה מבצע ביופסיה כזאת? ואם כן מה המספר של המרפאה שלך? כי אני מעוניין בטיפול ממך ולא מאורולוג אחר. תודה רבה!

קשה לענות על שאלותך ללא בדיקה גופנית .אני אישית לא מבצע את הביופסיה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת