תרופות לערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/11/2011 | 00:00 | מאת: מושקו

אני סובל מערמונית מוגדלת ורמת ה פסא שלי עומדת על 5 וכל זאת לאחר תרופות. הכדורים שאני לוקח זה אבוטרט וטמסולין. שאלותי הן מה עושה כל תרופה ולאיזה מטרה אגב אני לוקח פעם ביום כדור 1 ובליה אני קם לפחות פעם או פעמים ולעיתים גם שלוש מה עלי לעשות

אבודרט אמורה לאחר חצי שנה של נטילתה כל יום להקטין באחוז מסויים את הערמונית. יש לעיתים תופעות לואי ירידה בלבידו ותפקוד מיני. טמסולין זו תרופה אשר אמורה לגרום לזרם טוב יותר וכן התרוקנות טובה יותר. אגב ערכי פסא האמיתיים הינם כיפליים אם אתה לוקח אבודרט.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת