האם לעבור ציסטוסקופיה - דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/07/2011 | 22:26 | מאת: בנימין

שלום רב האם בגלל אבנים בכליות ובשלפוחית השתן אותם יש צורך לרסק כנראה (אבן בגודל 2.7 בשלפוחית) יש צורך לעבור בדיקת ציסטוסקופיה? מדוע יש צורך בבדיקה פולשנית? אין אפשרות ע"י MRI לדוגמא לראות? אולטראסאונד? יש לציין כי לפני כשנתיים נעשתה ביופסית ערמונית עם תוצאה טובה אך נגרם זיהום ובעקבותיו אשפוז ארוך בביה"ח. אנא עצתך הדחופה. תודה מראש

כדאי לשאול את הרופא המנתח. באיו צורה רוצה להוציא את האבן מהשלפוחית אולי גם עם כריתת הערמונית ? ולכן רוצה לראות בעין את כל הפרטים.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת