cpps?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/01/2011 | 16:16 | מאת: א

שלום רב. אני בן 25. לפני חודשיים התחילה צריבה בפין שכעבור כמה ימים התפתחה לכאבים חזקים וקושי להשתין. הגעתי למיון שם אחרי בדיקה רקטלית אובחנה דלקת בערמונית וניתנה אנטיביוטיקה ציפרו' ל-3 שבועות. בביקורת אחרי שבועיים הועלה המינון ל-4 ואחרי כן ל-6. באין שיפור ניגשתי לאורולוג בכיר מומחה, לאחר חודש עם בדיקות US וCT אבנים. הוא ערך בדיקה רקטלית נוספת והוצאת נוזל ערמונית . לפי מה שאמר, הצילומים ובדיקות הדם והשתן תקינות ולפי בדיקת הערמונית אין סימנים לדלקת ויש להפסיק את האנטיביוטיקה(לאחר מעל 3 שבועות). לאחר ההפסקה חזרתי לתפקד בצורה מסוימת וחוויתי הקלה כלשהי(יתכן ופסיכולוגית..) אך הכאבים בעודם- בעיקר צריבה/דקירות/כאב בפין שלעיתים מתגבר אחרי מתן שתן, וחוסר נעימות בכל אזור דרכי השתן. אני מתקשה לתפקד ולא כ"כ יודע מה לעשות. האם יתכן שמדובר בCPPS?-איך מאבחנים זאת? למה הרופאים לא מעלים את האפשרות? מה עושים עם אמירת הרופא ש"הגוף נראה בריא" כשהתסמינים משתקים אותי מפעילות? אשמח לעזרה כלשהי.. תודה

לא ניתן לטפל דרך האתר. ממליץ לפנות לאורולוג המטפל בנושא.

26/01/2011 | 10:22 | מאת: א

שאין בעיה

06/02/2011 | 22:45 | מאת: בנימין

ממליץ על בדיקות בבית חולים וולפסון, רופאים על המון ססבלנות ורצון לעזור ולתתמוך

16/02/2011 | 20:52 | מאת: מרגנית

ממליץ בחום על האחות עליזה מהמרפאה האורולוגית בוולפסון, בעלי טופל לפני כחצי שנה, תוצאות יפות

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת