דלקת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/01/2011 | 11:06 | מאת: אייל

יש לי בעיה של דלקת חוזרת הרופאים טועני שזה פריאנל אבסס הבעיה שזה קורה הרבה פעמים אחרי קיום יחסי מין אני דתי ולפעמים אני מעכב שפיכה ולא מגיע לשפיכה האם יכול להיות שזו הבעיה אנא עצתך

פרינאס אבצס יש צורך בטיפול אנטיביוטי וכנראה ניתוח לניקוז האבצס. לא נראה שעיכוב השפיכה הינו הגורם אלא אם אתה משתמש גם במכשור . ממליץ לך לפנות לטיפול ולא להמתין.

12/01/2011 | 15:36 | מאת: אייל

אני משתמש באנטיביוטיקה כבר שבוע ועד כה ללא שיפור ולהפך אפילו חלה החמרה אבקש לברר באיזה מיכשור התכוונת שאני משתמש?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת