בלוטת ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/12/2010 | 21:21 | מאת: ניר

שלום בן 31 רווק, ההדיקת אולטרסאונד נאמר לי שיש לי בלוטה בגודל 32 סמ"ק, יש לי קצת קושי בהוצאת שתן, והרגשה שלא התרוקנתי מספיק. הבעיה התחילה בבדיקה כללית בשתן רופא משפחה הפנה אותי לאורולוג להמשך טיפול. רציתי לדעת איך ניתן לטפל בבעיה ואיזה תרופות עליי ליטול כך שלא תהיה פגיעה בפוריות תודה

אכן מומלץ לפנות לאורולוג לבדיקה. תשובת העל קולי תקינה.

26/12/2010 | 14:10 | מאת: צחי דיקור סיני

שלום ניר, האם אתה סובל מערמונית מוגדלת או מקושי בהוצאת שתן והרגשה שלא התרוקנת מספיק? ברפואה הסינית יש לבעיה שלך טיפול מצוין ובסופו של דבר אני בטוח שכשהזרימה תהיה טובה יותר גם הערמונית תחזור לגודלה הטבעי. אני ממליץ לך לפנות לייעוץ אצל מטפל ברפואה סינית, בהצלחה ורפואה שלמה, צחי שגב

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת