חימום ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

02/12/2010 | 14:43 | מאת: דוד

בן 46 מאובחן כסובל מדלקת כרונית בערמונית ו-cpps שום טיפול לא עוזר.האם יש תופעות לוואי לחימום כגון עקרות או שפיכה אחורית (גם עקרות)?? אני סובל מאוד שנה ולא יכול לעבוד.מדוע הרפואה לא מוצאת פתרון למחלה????

לא ידוע על עקרות כתוצאה מהיפרטרמיה.יש מספר מקרים של שיפור הזרע לאחר היפרטרמיה. גם שפיכה אחורית לא תוארה בחימום הערמונית לפרוסטטיטיס.מניסיוני יש שיפור ניכר עד היעלמות הסימפטומים לאחר טיפול בהיפרטרמיה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת