ערמונית מוגדלת מאד

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/10/2010 | 10:58 | מאת: אבינועם

שלום, אני גבר בן 69, לאחרונה נוצרה לי חסימה בדרכי השתן והכניסו לי קטטר לכמה ימים + תרופות לשמור על מעבר פתוח, יש לי ערמונית מוגדלת מאד, אומרים לי שאני זקוק לניתוח בטן כדי להסיר את הערמונית. שאלותי הן: 1) האם יש שיטה חילופית ללא פתיחת בטן (למצב של ערמונית גדולה מאד). 2)האם יש ניתוח לייזר שמתאים לבעיה. 3)מה קורה עם החוויה המינית בעקבות הסרת הערמונית. בברכה, אבינועם.

תוכל לראות גם בתשובות קודמות. בכל אופן באתר www.prostate.co.il תוכל לקבל תשובות לשאלותך. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת