עזרה סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/06/2010 | 20:03 | מאת: vadim

שלום למומחים. אבא שלי בן 61 אובחן בסרטן הערמונית . בדיקת psa לפני חודש הייתה 16.507. u.s - הערמונית 4.1 5.0 * 3.5 * ס"מ (נפח 37ץ3 סמ"ק) ביופסיה - adenocarcinoma of prostate gl 3+3=6 in 3 cores rt side inv 25-50%of cores with focal perineural invasion . tu not found lt side אבחנות ופרטיים קליניים של הביופסיה - 1-rt)3067) 2- lt )3068) לפי הממצאים של מיפוי עצמות זה לא עבר לעצמות. 1. לפי הנתונים מה הטיפול הנכון או היותר טוב למצב שלו ? 2. אני קראתי על שיטות של ברכיתרפיה, הקפאה,HIFU. אף אחד מהרופאים לא נותן יעוץ טיפול בשיטות אלה. אני רוצה להבין אלו ממצאים אמורים להיות כדי לטפל בסרטן באחד מהטיפולים האלה ? 3. בקשר להקרנות איפה יש ציוד יותר חדיש סורוקה או בלינסון לנו נתנו יעוץ לבחור בין 2 מקומות האלה. ? תודה לכולם.

כדי לבחור את סוג הטיפול המתאים לאביך ,עליך להתייעץ עם מספר רופאים אשר מטפלים בשיטות השונות ואז להגיע להחלטה. זה לא קל היות ולעיתים יש מספר טיפולים המתאימים לאותו סוג של מחלה אך תלוי מי החולה . יש להתאים את הטיפול לאדם החולה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת