דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/08/2001 | 06:09 | מאת: איתן

שלום דוקטור, זה זמן רב אני סובל מכאבים בפין שבפתח הפין יש סימני אדמומיות ונפיחות קלה. בבדיקת אולטראסאונד טרנסרקטלי נמצא דפנות מסוידות, לפיכך החליט האורולוג שיש דלקת בערמונית. אך אין לי כאבים בפי הטבעת, אין צריבה במתן שתן, אין לי צריבה לאחר קיום יחסים מיניים. שמוש במשחה C ג'ל על בסיס אלוורה מקלה על הכאבים. משחות כמו טבעקוטון. איזוקורט אינן עוזרות לריפוי. האם יש לך השערה נוספת למהות הבעיה. בתודה ולהתראות.

23/08/2001 | 19:33 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאיתן שלום יתכן שהמדובר בדלקת של השופכה עצמה (אורטריטיס). האם הייתה גם הפרשה מוגלתית? כדאי לבדוק שתן לכללית ותרבית, תרבית זרע ודם לכלמידיה. אולי שווה להחדיר לפי השופכה משחה אנטיביוטית סינטומיצטין 5% (לרוב משתמשים לעיניים) . תרגיש בטוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת