ד"ר אריאלי וקידום מכירות של תוסף מזון פרוסייף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/04/2001 | 14:58 | מאת: דרור

לד"ר ולגולשים שלום, נראה לי קצת מוזר ותמוה מדוע כמעט בכל תשובה לשאלה הנשאלת כאן הרופא מזכיר משום מה תוסף מזון בשם "פרוסייף" מהנסיון שלי בד"כ רופאים מתעסקים עם תרופות בלבד ואינם ממליצים על שימוש בתוספי מזון לא כלשכן נוקבים כל הזמן בשם של חברה ספציפית..... מוגש כחומר למחשבה חג שמח וכשר והרבה בריאות לכל הגולשים

04/04/2001 | 16:56 | מאת: מיכל

דרור, מה שכתבת הוא קנטרני, קטנוני וחסר טעם. חשבת על האפשרות שרופא ממליץ על מוצר / תרופה מסויימים כי הם עוזרים? כי הם פשוט טובים? מהיכרות אישית עם ד"ר אריאלי אני יכולה להבטיח לך שמדובר באיש ישר והגון. חבל להכפיש סתם אנשים שמנסים לעזור לאחרים ללא תמורה כלשהי. אם משעמם לך אתה יכול גם כן להתנדב לעזור לאחרים, נראה איך תרגיש אז אם מישהו יבוא ויאשים אותך בדברים שאתה לא עשית! מיכל

04/04/2001 | 21:23 | מאת: דני

אם דר. אריאלי יודע על תכשיר שמצא מהניסיון שעוזר במקרים רבים, הוא יחטא אם לא ימליץ עליו.

04/04/2001 | 22:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

מיכל שלום! נשאר לי רק להודות לך . הלוואי שכולם היו מתנדבים לעזור לחולי סרטן. חג שמח! ד"ר אריאלי.

04/04/2001 | 22:31 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

דרור שלום! קודם כל מבלי "להשוויץ" אני עוסק כל חיי בפעילות בהתנדבות עבור חולים בסרטן הערמונית . פעילות זו כוללת קבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית וקו טלפוני חינם שמספרו 270-250-1800 .לקו טלפוני זה מתקשרים אנשים מכל הארץ כדי לקבל מידע לגבי כל נושא הקשור לערמונית ובעקר שאלות הקשורות לסרטן הערמונית . בהקשר לשאלתך לפני שהמוצר נמכר בארץ קדם מחקר רפואי של שנים רבות . כמדומני שרוב האורולוגים כיום בארץ ממליצים על תוסף מזון זה בנוסף לכל התרופות הרבות שאנו משתמשים בהם אצל חולים עם בעיות בערמונית. לידיעתך בסין וביפן ומזרח הרחוק ארצות בהם נהוג לאכול מאכלי סויה כמעט ואין מקרים של סרטן הערמונית . אותם אנשים כאשר הגרו לארה"ב חלו בסרטן הערמונית באותה שכיחות כמו אוכלוסיית ארה"ב .אל תשכח שהם אוכלים מזון בריא מילדותם ואני מקווה שאנחנו לא איחרנו את הרכבת... כמובן שכיום ההתעניינות של הציבור באכילה נכונה , הליכה , סוגי ספורט מיוחדים כמו טאי- צי' ותוספי מזון גוררת תשובות בהתאם. הלוואי וגם אתה תתנדב לעזור לחולי סרטן !!! בכבוד רב, ד"ר אריאלי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת