הגדלה שפירה של הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

01/05/2001 | 17:52 | מאת: יואב ר.

לד"ר שלום רב, ראשית הרשה לי לברך אותך בתרומתך לציבור בעצם קיום פורום זה בו אנשים יכולים לשאול שאלוץ המטרידות אותם ולקבל מענה מהיר ביותר ומקצועי ,כן ירבו !!!! שאלותיי הן בנושא הגדלה שפירה של הערמונית: א. האם ניתקלת במקרים בהם אנשים בסוף גילאי ה-30 שלהם סבלו מתופעה זו? ב. מאיזה מימדים מקטלגים ערמונית כ"מוגדלת"? ג. מה הסימפטומים הקלאסיים להגדלת ערמונית? ד. איזה בדיקות מאשרות הגדלה זו? בברכה, יואב ר.

02/05/2001 | 23:11 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

יואב שלום זאת כמעט כל האורולוגיה על רגל אחת. לרוב ההיפרטרופיה השפירה של הערמונית מתגלה מעל גיל 50. ממדים מעל 40 סמ"ק מתחילים להיות הגדלה. ככל ככל שהערמונית יותר גדולה יש יותר חסימה.אבל יש גם יוצא מין הכלל ערמונית קטנה וחוסמת וערמונית גדולה ללא חסימה ממשית. סימנים הם מתן שתן לעתים תכופות, לחץ חזק(דחיפות), זרם שתן חלש, השתנה מרובה בלילה. כאשר תופעות אלו כולן או מקצתן מופיעות אנו בודקים את הערמונית דרך החלחולת(בדיקה רקטלית), אמצעי הדמייה כמו אולטרה סאונד, בדיקות דם כמו פי.אס.אי. באמת על רגל אחת ליל מנוחה ד"ר אריאלי

14/05/2001 | 08:25 | מאת: דן

שלום רב מזה כשנה וחצי מוגדר כחולה prostatitis טופלתי כבר בחמישה סוגי אנטי' שום דבר לא עזר אני בן 32 נשוי והבנתי שאין שום קשר בין זה לבין פריון הגבר אבל איכות חיי הולכת ויורדת עד כדי ייאוש. האם יש קשר לסרטן הערמונית? האם יש טיפול יעילבאמת? האם כדאי להמשיך ולבקש לי פתרון או שכדאי ללמוד לחיות עם המחלה וזהו? האםצ יש לפחות פתרון לכאב הנורא בפין ובאשכים?? תודה מקרב לב!

17/05/2001 | 20:13 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדן שלום לאחרונה כתב לנו מישהו על הצלחה אדירה אצלו בטיפול בטרמוטרפיה(טיפול בחימום הערמונית) לי אישית יש מספר מטופלים שקיבלו תוסף מזון חדש שכולם כבר שואלים עליו ואני כבר חושש לספר לכם על המקרים שנרפאו , שמא יאשימו אותי כמו בעבר שאני "מקדם את המוצר" תעבור על כל ההתכתבות ,כולל מה שכתב אחד המטופלים שכבר מרגיש טוב יותר עם תוסף מזון זה. מכל מקום לפעמים בכל זאת אנו נאלצים לתת טיפול של חודש ,חודש וחצי רצוף של אנטיביוטיקה כמו טריביד או ציפרוגיס. אל תתייאש, אמנם צרת רבים אינה חצי נחמה, אבל אולי נוכל ללמוד אחד מהשני ובכל זאת לחתור למציאת פתרון לבעיה באמת כאובה במלא מובן המילה הזו. מאחל לך ולמשפחתך רק בריאות ואושר ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת