צריבה וכאב

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/03/2002 | 18:17 | מאת: אלמוג

שלום ד"ר נכבד מזה חודשיים וחצי סובל מצריבה מתמדת בשופכה,כאבים באשכים ובמפשעות. לפני 3 חודשים בצעתי מין אורלי ללא קונדום. בתחילה קבלתי טיפול:מיום 0 -5 ימים תריויד,מיום 0 -10ימים דוקסילין,מיום 6-10ימים מטרוגל.עזר קצת לאחר הטיפול חזרו הסימפטומים. ב11.03.02 בצעתי TRUS =ערמונית קטנה,הסתיידות סביב הקפסולה, SV גדושים עם קפסולה מעובה ומסוידת. רופאי קבע: PROSTASIS CHRONIC ונתן לי: 1.תריויד 200 מ"ג ,שניים ליום למשך 30 יום,לאחר מכן ל60 יום:ויטמין E ואוואצינק. לפני הטיפול הראשון עשיתי:שתן,שתן לתרבית,זרע לתרבית-הכל תקין. לא עשיתי בדיקות דם. שאלתי:האם האבחנה והטיםול נכונים ומה המלצתך? בתודה מראש,אלמוג

19/03/2002 | 23:47 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאלמוג שלום הכוון נראה נכון . הייתי שולח גם דם לנוגדני כלמידיה וזרע לתרבית . רצוי לשלב תוסף מזון פרוסייף ד"ר אריאלי

25/03/2002 | 01:16 | מאת: רם

דר אריאלי אתה מרבה להמליץ על פרו סייפ - מה דעתך על כל מה שקורה עם ה pcspes בימים אלו נתגלה ע"י הfda שזה לא כ"כ טיבעי האם יש חשש גם בפרוסייפ???

21/04/2002 | 06:56 | מאת: אלמוג

שלום ד"ר אריאלי עשיתי דם לכלמידיה-שלילי שאלתי-האם כמי שאובחן בדלקת הערמונית אפשר: א.לתרום דם ב.לקיים מגע ללא קונדום תודה אלמוג

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת