רמת PSA

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

07/03/2002 | 22:07 | מאת: צחי גלר

רמת ה-PSA בגופו של בן 73 הגיעה לכדי 460. כיום הוא מקבל הקרנות בגלל גרורות לעמוד השדרה והצלעות. האם יש דרך להעריך תוחלת חיים במצב כזה? האם עדיין יש שיטות טיפול אחרות בסיטואציה כזו (הוא לא נותח מעולם)? תודה מראש

08/03/2002 | 08:50 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כתבה חשובה של מנחה הפורום דר' אריאלי בנושא: http://doctors.co.il/magazine/article-view/358 כתבה חדשה וחשובה http://www.doctors.co.il/article/425 דוקא על טיפולים חדשניים

10/03/2002 | 23:40 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לצחי שלום האם יש גרורות גם במקומות אחרים בגוף?? במידה שיש כאבים אפשר לשקול מטסטרון יתכן יחד עם כמיוטרפיה . לאחרונה התבסרנו שתרופה בשם ZOMETA או ZOLEDRONIC ACID קיבלה את אשור ה- FDA לשימוש בגרורות בעצמות במספר מחלות כולל גרורות בעצמות ממקור של סרטן הערמונית. ד"ר אריאלי

12/03/2002 | 10:13 | מאת: צחי גלר

כרגע הוא מקבל טיפול בהקרנות, ואמור להתחיל טיפול בתרופה בשם magece (אם זכור לי נכון). האם טיפול בכימיותרפיה בשלב כל כך מתקדם של המחלה עשוי להועיל?

18/03/2002 | 16:06 | מאת: רם

אבי קיבל לאחרונה זריקת מטסטרון עוד בטרם לתחושת כאבים האם יש הוכחות שטיפול בתרופה החדשה (zometa) שאושרה על ידי ה fda יעילה יותר מזריקות metastron?

18/04/2002 | 12:01 | מאת: רם

אבי נמצא במצב דומה - אשמח להחליף איתך דעות [email protected]

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת