שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

21/09/2016 | 03:01 | מאת: לי

אני בת 25 לפני הריונות ולא מתכננת בקרוב. אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות. אין לי אקנה כי לקחתי רואקוטן שהעלים לי, אך אין לי מחזור כבר חצי שנה ויותר. (לפני זה הייתי נוטלת גלולות כי היה לי חבר אך ברגע שהפסקתי ליטול נפסק גם המחזור)קראתי באינטרנט שלבעלי שחלות אלה הטיפול הנו גלולות למניעת הריון. האם אני חייבת לקחת גלולות למניעת הריון? זה חשוב? או שאני יכולה להישאר ככה בלי לקבל פשוט...

במקרים של שחלות פוליציסטיות יש חוסר איזון הורמונלי שיכול להיות בדרגות שונות בין כל אישה בחלק מהמקרים בהחלט רצוי טיפול לאיזון על ידי גלולות ללא קשר למניעת הריון לכן מומלץ להתיעץ עם רופא/ה נשים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית