סרטן סרוס פפלירי של הרחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

09/09/2016 | 12:58 | מאת: מיטל שחף

שלום, אימי עברה ב2013 ניתוח להוצאת רחם שחלות חצוצרות ושישיה טיפולים קרבו טקסול. השנה הישנות, גרורות מפושטות בבטן. עברה שלושה טיפולים קרבו ג'מזר, יש סטנט במעיים עקב חסימה שהיתה לפני התחלת הטיפולים השנה. עושה ניתוח סטומה עוד שבוע. מה האפשרויות שלה להמשך טיפול? האם יש מחקר בארץ או בחו"ל? תודה רבה

איני מכיר מחקר המתבצע בימים אלו בארץ המתאים לאימך אבל רצוי לברר במכון האונקולוגי בשיבא תל השומר , ייתכן ושם יש מחקר מתאים על מנת לברר על מחקרים בחו"ל ניתן לחפש באינטרנט ב: clinical trials.gov

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית