מהו טיפול היעיל ביותר שיהיה פעם אחת בלי לאבד הרחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

06/07/2016 | 21:38 | מאת: ציפור

קיבלתי תשובת ביופסיה: part A cervix 12:00: transformation zone epithelium showing focal high grade squamous intraepithelial lesion cin2. which extends into endocervical glands. background with mild features suggestive of HPV effect. mixed inflammatory infiltrate with reactive changes. part B: cervix 5:00-6:00 transformation zone epithelium showing mild mix inflammatory infiltrate with reactive changes. part C: endocervix, curettage: fragments of benign endocervical epithelium. comment: no concurrent or recent (within previous 6 months) abnormal. שאלתי היא לדגימה הראשונה בשעה 12: האם LEEP יספיק פה? או שהתוצאה חמורה יותר? כי אני מעדיפה לא לעבור הליכים כירורגיים כמה פעמים.ולא כל פעם לחתוך עוד ועוד ועוד. -אני מתחתנת עוד חודשיים אנחנו עוד רוצים ילדים. (אני בת 33) ובנתים אנחנו לא מקיימים יחסי מין בכלל. תוך כמה זמן נורמלי שזה יצא לשנינו מהגוף? או שזה כבר לא יכול לגרום לפינג-פונג? ומאז הביופסיה יש לי המון הפרשות, טופלתי לפטריה וזה לא עזר (3 ימים אגיסטן נרות, ו3 כדורים לבליעה פלוקונזול 150 בהפרשים: 1,3,7) האם יש לך אבחנה שונה? *אגב כבר 4 ימים שיש לי כמו תחושה מוזרה באצבעות יד שמאל לא בדיוק נימול, כמו יותר חוסר תחושה בכלל. האם זה משהו שקשור? או שזה סתם מהחרדה? תודה רבה ד"ר!

כל שאת צריכה זה LEEP ומירב הסיכויים שזה יתן מענה מספק ואז תצרכי מעקב בלבד ההפרשות / פטריות והנימול לא קשורים כלל אם עדיין צריבה בנרתיק אין ברירה אלא להיבדק ןלהבין האם יש עדיין דלקת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית