קולפוסקופיה לא תקינה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

09/03/2016 | 08:42 | מאת: אני

שלום רב, לפני 7 שנים עברתי קוניזציה בעקבות cin 2-3 מאז פאפ תקין כולל פאפ לפני אחרון בספטמבר 2014. לפני חודש פאפ אסקוס הוזמנתי לקולפ'. תשובה: tz--3, adequated, נצפה awe בשעה 6 מחוץ ל tz. בוצעו ביופסיות+Ecc. הרופא הסביר לי שawe אזור שנצבע לבן אך אמר שהשינוי קל מאוד. מה זהtz? אני ממש בלחץ. באמצע ivf. איך יכול להיות שחזר הוירוס? כל כך לא בא לי על זה. מה הסיכוי שזו סתם דלקת? יכול להיות awe לדלקת או שזה ייחודי לפפילומה? אודה על תשובות לכל השאלות. תודה, תודה ודוב תודה

AWE - זה אפיתל לבן ולפי התאור לא נראה כממצא משמעותי אבל בכל מקרה אין ברירה אלא להמתין לתשובת הביופסיה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית