LMS what chemo

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

25/07/2005 | 00:45 | מאת: ד"ר אילן אטלס

הי אלון במסגרת תכניתנו להשואת פרוטוקולים מעניין אותי לדעת המ הפרוטוקול ל LMS עם פרוגנוזה גרועה ללא עדות למטסטזות עם למעלה מ 3 גורמים פרוגנוסטים גרועים האם אתם מטפלים ואם כן באיזה פרוטוקול לאחרונה עקב מקרה דומה הצגנו את המקרה ל 3 מרכזים במינסוטה מטפלים ב IFEX ADR בפרובידנס TAX ADR ובוולטר ריד אדריאה בלבד מעניין שהקרנה מקומית לא אטרקטיבית מה קורה אצלכם?

25/07/2005 | 00:46 | מאת: ד"ר אילן אטלס

OK

25/07/2005 | 15:19 | מאת: גובי

Robert Newman, Chief of Pharmacology, M.D. Anderson Cancer Center MDACC), Houston, Texas). ערך מחקרי IN VITRO בחומר הנקרא ANVIRZEL המופק מצמח ה- Nerium oleander (הרדוף הנחלים) כנגד שורה ארוכה של סרטנים כולל: Leiomyosarcomas (אחד הקשים ביותר לטיפול), תוך השגת תוצאות טובות מאוד עם הרבה פחות רעילות. בברכה, גובי www.cure-cancer-naturally.com

27/07/2005 | 23:56 | מאת: אא

האם לדעת הרפאים כאן בפורום זה רציני? יש תוצאות לטווח רחוק?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית