בדיקת הדמייה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

03/12/2020 | 13:07 | מאת: גלי

שלום, אני חולה בסרטן השחלות עם חזרת מחלה. לאחרונה נשלחתי לבדיקת PET CT. לדעתי אני עוברת יותר מדי בדיקות PET CT וזאת, בנוסף לבדיקת CT רגילה שעברתי, וכן בדיקת אנגיו CT שעברתי- וכל זאת לאחרונה, ובתדירות גבוהה. רציתי לשאול: האם במקום בדיקת PET CT- אני יכולה לעבור בדיקת MRI? אם כן איזה סוג של בדיקת MRI ובאיזה פרוטוקול? תודה

לרב MRI יותר ממוקד לאיזור ממוקד בגוף ללא הכרת פרטים מדויקים יותר על מחלתך קשה לייעץ

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית