סרטן שחלות לאמא היקרה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

08/10/2020 | 03:41 | מאת: ונסיה

שלום. אימי היקרה עם סרטן שחלות. 3 חזרות מחלה. ללא נשאות brca כימו אחרון לפני שנה חזרת מחלה עכשיו עם כמה גרורות קטנות בבטן היא עייפה מהכימו ומסרבת לטפל אפשר להשאיר אותה על כימו כאחזקה למשך שנה- שנתיים? במינון קטן שיפחית תופעות לוואי ויתן לה כוחות להתמודד? יש לציין שהכימותרפיה גם פלטין, גם טסקול, גם גמזר עוזר לה מיידית ומעולה. תודה

לרב לא נותנים כמוטרפיה במינון וצורה אחזקתית לאורך תקופה ממושכת אבל ניתן לדון עם האונקולוג המטפל על הפחתת המינון

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית